måndag 3 oktober 2016

Skördefest 2016

Hej på er. :) 

I fredags eftermiddag/kväll åkte lillasyster & jag över till Öland och årets skördefest. Vi började med ett spontanstopp i Mysinge, sedan åkte vi vidare till Mörbylånga och när vi hade gått på tipspromenader och loppisar fortsatte vi till Kastlösa innan vi gjorde ett sista stopp i VentlingeNorrgården. Under hela kvällen passade vi på att titta på konst, gå på loppis, klappa på alla möjliga typer av hantverk och smaka på allt vi kunde hitta. Jag köpte ull(att spinna), en vetekudde, kryddblandning och potatis. :) När vi kände oss nöjda åkte vi hem till farmor för att sova där.
Farmor mötte oss i köket på lördagsmorgonen och vi åt lunch tillsammans med henne & farfar innan vi åkte vidare. Vi började i Eriksöre, fortsatte till Glömminge och fick stå i kö för att avsluta dagen i Ekerum. Vi tittade på en massa konst(den bästa fanns definitivt på Ekerums konsthall) och smakade oss igenom dagen. Vid fyratiden kände vi oss nöjda och åkte tillbaka hem till Kalmar igen. :)
Löktavlan i Ventlinge.
I Mysinge hade de satt upp skyltar som förklarade vad de hade att bjuda på och det fångade in oss och vi blev positivt överraskade över hur bra vi tyckte att det var. :)
Vi hittade den här på Ekerums konsthall och mitt schlagerhjärta smälte(och bestämde sig för att göra det förbjudna, fota)
// Ottilia :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar