fredag 1 april 2011

April, april. ;)

Har haft en superkul dag!  :) ES10B

Dagen började med en irriterad och mycket ilsken klass, några gick till och med till rektorn.
Men så fort vi kom på att vi var tvugna att lura Calle(vår svenskalärare), eftersom vi var helt säkra på att han skulle lura oss, blev vi genast på mycket bättre humör. Vi bestämde att lura honom att vi skulle vara i en annan sal och att Markus kanin hade dött. När han kom och låste upp N5(som var rätt klassrum) lyckades vi övertyga honom att vi skulle vara i N6. Han kollade på sitt schema, men han gick på att det inte stämde så han öppnade till N6 där det redan satt en klass. x)
Markus kom sen inrusande i klassrummet och efter att Calle hade gått igenom vad ví skulle göra sa Lussan att han nog skulle prata med Markus eftersom hon trodde att han var ledsen. Calle gjorde det och bakom hans rygg satt vi och gav varandra blickar - han köpte det totalt! Och Markus gick verkligen in i rollen och kunde till och med pressa fram tårar.
På engelskan hade några av oss betygssnack med John, Markus stack ut huvudet till honom och Johan(som satt ute i korridoren) och sa:
- John, we have an emergency in here! One of them needs a tampon.
John hade tydligen tittat på honom och sagt:
- You're joking, right?!
Hahaa, hans blick när vi sen gick därifrån var ganska kul.... x)

Jag gick ut från matten idag och när jag kom tillbaka satt alla på bänkarna, inklusive Börje. Det var det bästa skämtet dom kunde hitta på, smart klass jag går i! ;)

Btw, Tilda, Tove, jag och massa andra som går teater träffades för första gången idag för ett år sen. Det ni! ;)
Vi hade världshistorians sista ESV-lektion idag. Vi avslutade kursen med att titta på oss själva, den sista föreställningen dessutom..... x) Även på teatern fick vi se när vi själva agerade, fast då tittade vi på barnteatern. ;)

Jag tittade på Talang 2011 förut och den här killen var med. Otroligt duktig! :)


// OTTILIA. :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar