fredag 9 september 2011

Inspark & skolfoto med en twist ;)

Heej allihopa! :)
Jag har haft en superdag med både inspark och skolfoto. :) Vendela, Hanna, Snaedis & jag gick bort till Jenny och hämtade musik-, dans- och teaterettor som inte hade en aning om vad som skulle hände. ;) Treorna hade fixat en spökrunda för ettorna i Bunkern, danssalarna, verkstaden och blåa. ;) Sen fick dom komma in i Energihallen medan vi tvåor satt upp på balkongen och skrattade åt dom. x) Dom stod i en klump i mitten under en spot så att vi kunde se dom sen började treorna skrika och dra dom ifrån varandra. Dom presenterade sig och sedan drog dom fram dom stackars livrädda ettorna så att dom fick göra samma sak. Till sist var det vår tur, vi satt tätt intill varandra och skickade en ficklampa till varandra och sa vad vi hette. ;)
Sen var det dags för lekar. :D Och efter det fick vi fika, som vi hade bakat. ;) Vi fick också gå spökrundan med treorna.... ;)
Efter en snabb lunch, en mattelektion och en halv sammhällskunskapslektion blev det dags för skolfoto. ;) Dom hade igår bestämt att hela klassen skulle ha rött läppstift på sig. Och det hade vi, till och med killarna. ;) Vi pussade dom också så dom hade pussmärken i hela ansiktet. x)
Sen var dagen slut. :)

Börje sjöng till och med idag:
- Nu är det slut på lektionen, nu är det dags för fredagsmyyyyyys!  ;)

Här kommer det lite bilder från idag. :)
Getting ready. ;)




Flickfavoriterna. ;)





Imorgon blir det stan med Diiiiiiiisa. :)

(Och för den uppmärksamme har jag ändrat lite utseende på bloggen.... ;))
// Ottilia. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar