lördag 30 januari 2010

Filmkväll.

Igår kväll hade vi filmkväll hos Vendela för att fira hennes födelsedag. ;)
Jag och Vendela gick till macken för att möta killarna vid 18.00. Kevin, alla människor, kom faktiskt i tid, sen kom Jacke. Sebbe ringde och sa att han och Simon skulle komma sent så Vendela, Jacke & Kevin gick hem till Vendela medans jag stod kvar i typ 10 minus grader.. Efter typ 20 minuter kom Sebbe & Simon, tack och lov fick jag åka med i bilen enda hem till Vendela!
När vi kom dit tittade på på skräckfilmen "Död snö". Elias var ironisk när han sa att den inte är så blodig, men för en gångs skull var det ingen som fattade det. Fast, haha, den är ju norsk och dom har verkligen valt FEL musik. HAHAAH! x) Man bör inte välja norsk musik till en skräckfilm, det förstör lite.. x)
Sen kollade vi på "Grease". Den är ju så fantastisk! :D Efter typ halva filmen åt vi tårta som vi hade gjort tidigare. Vi är ju fantastiska! ;)
När "Grease" var slut pratade vi lite. Sen kollade vi på "Fredag den 13". ;) På något sätt hamnade Sebbe typ i mitt knä.. :)<3 Tyvärr hann vi inte se klart den för killarna skulle hem.. :/


Det var lika lyckat som vanligt. ;)
Tack allihopa! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar