torsdag 13 maj 2010

Världen vi lever i..

...är hemsk.
Jag tittade på Tyra Banks Show idag, Tyra hade 5 tjejer som gäster och alla 5 var beredda att göra vad som helst för att bli kända. VAD SOM HELST. Tjejerna brydde sig bara om att bli kända, oavsett vad det var för. Dom ville till varje pris bli kända.
Dom hade gjort intervjuer som för dom var riktiga med som var menade att visas i Tyras show, vilket dom också gjorde. Han som intervjuade frågade dom frågor, till exempel "Kan du tänka dig att plastikoperera dig?", alla svarade ja. Trots att han föreslog operationer som kunde få dom sängliggande i flera månader. Det var operationer som Tyra inte ens hade hört om tidigare.
Alla fick också frågan om dom kunde tänka sig att göra en sexvideo, alla svarade ja där med. En av dom sa att det så skulle vara med en kändis som har gift och/eller har barn. För det skulle bli en stor skandal då, men det var det som var meningen för då skulle hon bli känd. Alla 5 skulle också kunna tänka sig att sprida rykten om sig själva och sin familj för att det skulle skapas någon möjlighet för dom att bli kända.

Det är helt sjukt vad människor kan tänka sig att göra bara för att få lite plats i rampljuset! Det är hemskt! Att kunna tänka sig att förstöra förhållanden med dom människor man älskar. Jag skulle aldrig kunna göra något sånt.  

1 kommentar: